Skip to main content
Privé- en groepsles

Paard en ruiter gecombineerd beter maken is een van mijn favoriete bezigheden. Ik ben in het bezit van het KNHS instructeurs diploma wedstrijdsport dressuur (ORUN 4). Hiermee kan ik op ieder niveau les geven tot aan de lichte tour. Daarnaast kan ik met mijn ervaring als jurylid in de dressuursport extra kritisch training geven bij wedstrijdvoorbereiding. Ten slotte train ik dagelijks meerdere soorten paarden, waardoor ik toepasbare kennis meebreng over gedrag en leerproces van paarden.

Of je nu als doel hebt om de (sub)top te bereiken of gewoon je huidige techniek wilt bijschaven, alles is mogelijk. Een intensieve 1-op-1 sessie of gezellig met een groep. Voor optimaal resultaat werk ik het liefst met een vooraf opgesteld plan volledig afgestemd op jouw doel.

Direct aanmelden:

  Wedstrijden

  Om mijn paarden in training gewend te maken aan de druk van een wedstrijd, rijd ik maandelijks dressuurwedstrijden. Maar hier haal ik zelf natuurlijk erg veel plezier uit.

  Training

  Het is mogelijk uw paard voor korte of langere tijd bij mij te stallen, maar indien gewenst train ik ook bij u op locatie. Altijd met een vooraf opgesteld plan afgestemd op uw doel.

  Instructie

  Voor ieder niveau een passende les en persoonlijke aandacht, ongeacht uw doel. Privé of in een groep, bij ons op stal of op eigen gekozen locatie.

  Jurylid

  Om mijn eigen kennis en betrokkenheid in de dressuursport op peil te houden, ben ik door het jaar heen actief als jurylid. Deze kennis en ervaring breng ik mee in het lesgeven en trainen.

  Gecertificeerd en vele jaren ervaring in het zadel.

  Over mij